Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Stønter

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Markedsføringsgjengen
Markedsføringsgjengen har fire avdelinger med sine egne arbeidsområder: info, marked, layout og web. Sammen har disse ansvar for Samfundets profil utad, derunder nettsiden www.samfundet.no.

Vil du være Samfundets litt crazy ansikt utad?

𝐄𝐫 𝐝𝐮 𝐠𝐥𝐚𝐝 𝐢 å 𝐛𝐲 𝐩å 𝐝𝐞𝐠 𝐬𝐞𝐥𝐯 𝐨𝐠 𝐟å 𝐟𝐨𝐥𝐤 𝐭𝐢𝐥 å 𝐥𝐞? 𝐕𝐢 𝐥𝐞𝐭𝐞𝐫 𝐞𝐭𝐭𝐞𝐫 𝐞𝐭𝐭𝐞𝐫 𝐤𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐟𝐨𝐥𝐤 𝐦𝐞𝐝 𝐬𝐞𝐥𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐢, 𝐬𝐨𝐦 𝐥𝐢𝐤𝐞𝐫 å 𝐬𝐢 "𝐉𝐀"!
𝐈 𝐒𝐓Ø𝐍𝐓 𝐡𝐨𝐥𝐝𝐞𝐫 𝐯𝐢 𝐩å 𝐦𝐞𝐝 𝐬𝐤𝐚𝐦𝐥ø𝐬 𝐩𝐫𝐨𝐦𝐨𝐭𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐚𝐯 𝐒𝐚𝐦𝐟𝐮𝐧𝐝𝐞𝐭, 𝐬å 𝐡ø𝐫𝐞𝐬 𝐮𝐭𝐤𝐥𝐞𝐝𝐧𝐢𝐧𝐠, 𝐥𝐚𝐯𝐭𝐞𝐫𝐬𝐤𝐞𝐥 𝐩𝐚𝐫𝐤𝐨𝐮𝐫 𝐨𝐠 𝐟𝐥𝐚𝐦𝐦𝐞𝐛𝐥å𝐬𝐢𝐧𝐠 𝐮𝐭 𝐬𝐨𝐦 𝐧𝐨𝐞 𝐟𝐨𝐫 𝐝𝐞𝐠? 𝐃𝐚 𝐛ø𝐫 𝐝𝐮 𝐬ø𝐤𝐞 𝐒𝐓Ø𝐍𝐓!

Det stønt gjør er at vi jobber med utradisjonell markedsføring. Dette gjør at vi har stor frihet til å gjøre støntene slik vi ønsker å ha dem. Mange av støntene vil foregå på dagtid, så fleksibilitet med skole er en fordel.

Gjennom dette arbeidet vil du bli kjent med mange kule mennesker ettersom man er en del av den større gjengen "Markedsføringsgjengen" og man deler arbeidsoppgaver med dem. Vi er en del av Infoseksjonen, og er derfor med på søndagsmalinger - her maler vi bannere som henges opp på campus. Hyggeligere søndager skal du lete lenge etter. Vi drar på hytteturer og gjør mye sosialt sammen, og det å være "stønter" er morsomt i seg selv fordi målet med vervet er nettopp å få folk til å le! Vi setter over hodet ingen krav til ferdigheter i akrobatikk eller liknende, alt du trenger er engasjement og energi!

Høres stønt ut som noe for deg? Søk og bli kjent med oss på intervju isåfall! 𝐄𝐥𝐥𝐞𝐫 𝐬𝐞𝐧𝐝 𝐞𝐧 𝐦𝐚𝐢𝐥 𝐦𝐞𝐝 𝐬𝐩ø𝐫𝐬𝐦å𝐥𝐞𝐧𝐞 𝐝𝐢𝐧𝐞 𝐭𝐢𝐥 𝐦𝐠-𝐬𝐭𝐮𝐧𝐭𝐞𝐬𝐣𝐞𝐟@𝐬𝐚𝐦𝐟𝐮𝐧𝐝𝐞𝐭.𝐧𝐨. 𝐕𝐢 𝐞𝐥𝐬𝐤𝐞𝐫 𝐦𝐚𝐢𝐥 𝐨𝐠 𝐬𝐯𝐚𝐫𝐞𝐫 𝐫𝐚𝐬𝐤𝐭!

Arbeidsmengde: Ca 8-10 timer i uka, men det kan variere en del fra uke til uke.
Bindingstid: 1 år

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler