Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Webutvikler

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Fotogjengen
Fotogjengen (FG)

Webutvikler for fotogjengens nettside og bildearkiv.

Er du kreativ og interressert i programmering er dette vervet for deg! Fotogjengen tar opp en webutvikler til å videreutvikle og drifte vår egen nettside.

Det er en fordel om du har drevet med programmering før og at du er interressert og ivrig til å lære mer. Du vil få den opplæringen du trenger!
Du får muligheten til å jobbe med både frontend og backend, og du får erfaring med hvordan det er å jobbe med et reelt prosjekt, som du kan ta med deg videre. Nettsiden bruker Django, html, css, bootstrap og angular2.

Du blir en del av fotogjengen, som er en liten sosial gjeng på samfundet. Hovedjobben din blir nettsiden, men om du viser engasjement og interesse er det mulighet for å lære litt om foto i tillegg!

Nettsiden finner du på foto.samfundet.no, her kan du også lese mer om fotogjengen.

Hvis du har noen spørsmål angående vervet, kan du ta kontakt med Mikkel Sandsbråten på telefon 94812815.

Bindingstiden for vervet er 2,5 år.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler