Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Barservitør i Lyche

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Kafé- og Serveringsgjengen
Kafé- og Serveringsgjengen (KSG)

Liker du høyt tempo, god mat og fargerike drinker?

Lyst til å bli barservitør i Lyche? Som barservitør får du svært varierte arbeidsoppgaver. På ettermiddager er Lyche en populær restaurant, og du vil stå for servering og oppvartning av gjestene ute i lokalet. Om kvelden endrer lokalet seg på magisk vis til en av husets koseligste og mest folkfylte barer hvor vi tilbyr både øl og drinker. På slike kvelder får du sjansen til å briljere med bartenderkunnskapene dine. Lyche bar og kjøkken er dessuten Samfundets mage, altså en glimrende vei til Samfundets hjerte.

Om du blir tatt opp i Lyche får du tilbud om kurs i alt fra serveringsteknikk til drinkmiksing. Vi krever ingen forhåndskunnskaper, men ser etter engasjerte og sosiale kollegaer. Vi arbeider fire vakter i måneden, og møtes like ofte til sosiale arrangementer. Lychepils arrangeres annenhver fredag, og vi treffes også til middager, aking, peiskos, fester, filmkvelder, eller hengende rundt på huset når vi har litt tid til overs. Noe kjører vi i Lyche i gang selv, andre ting gjør vi sammen med resten av gjengen.

Du må være 20 år for å søke barservitør, da Lyche er en av barene på Studentersamfundet med 20 årsgrense og spritservering.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler