Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

FUNKSJONÆR (Onsdagsmann, OB-Kasserer, Bibliotekar og Klubbmann 2)

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)

Er du engasjert, sosial og liker musikk? Søk Klubbstyret!

Den største arrangerende gjengen på Samfundet tar nå opp fire nye funksjonærer: Onsdagsmann, OB-Kasserer, Bibliotekar og Klubbmann 2. Sammen med de andre i Klubbstyret er du med på hele prosessen fra idémyldring til booking til blæsting til billettsalg til jobbing backstage, til du på slutten av kvelden står sliten og lykkelig i en stappfull Storsal og ser favorittbandet ditt rocke på scenen. Dette er jobben for deg som er musikkinteressert, sosial og entusiastisk, og har lyst å være med å jobbe i et stimulerende miljø.

Bindingstiden er to år og vervet gir deg en romslig hverdag til å gjøre dine oppgaver når du vil, og du vil oppleve å ha stor frihet i dine valg hva gjelder ditt ansvarsområde. Jobben krever ingen form for forkunnskaper og du vil alltid ha erfarne folk rundt deg som ivrer etter å hjelpe deg! Fast er fredagene, hvor vi jobber fra firetiden til huset stenger og vel så det.

LITT MER SPESIFIKK INFO OM HVERT VERV:

Merk at man først og fremst søker om å bli funksjonær i Klubbstyret, og deretter tildeles et verv gjennom samtale med aktive og tidligere aktive. Det er selvfølgelig likevel lov å ha preferanser.

ONSDAGSMANN (KNAUSBOOKER):

Som Knausbooker har du ansvaret for å booke artister til Samfundets minste konsertscene, Knaus. Her er det gratis konserter hver fredag og lørdag med musikk i alle sjangere. Som Knausbooker har du stor frihet til å booke det du selv vil. På fredager jobber du som artistkontakt, dvs. fikser rider, er tilstede ved lydsjekk og sørger for at artistene har det tipp topp. Som Knausbooker blir du etter et år automatisk Storsalsbooker (Klubbmann 1).

OB-KASSERER:

Klubbstyret er en 84 år gammel gjeng og OB-kasserer har derfor en viktig jobb med å passe på at allverdens merkelige tradisjoner opprettholdes. OB-kasserer har også ansvar for alt av internfester, hytteturer og andre sosiale aktiviteter internt i Klubbstyret. I tillegg vil du ha ansvaret for Klubbstyrets interne økonomi. Du vil få mer informasjon om dette vervet på intervju.

BIBLIOTEKAR (BACKSTAGE- OG PRODUKSJONSANSVARLIG):

Biblioteket er et av Samfundets eldste lokaler og navnet på dette vervet henger igjen fra da Klubbstyret driftet Biblioteket. I dag er ikke Biblioteket lenger i drift, dermed innebærer dette vervet nå at man har ansvar for å gjøre backstage klar for våre artister. I tillegg ordner bibliotekaren alt det praktiske rundt konserten, og samarbeider med bookerne og artister.

KLUBBMANN 2 (DJ- OG KONSEPTANSVARLIG):

Som DJ-ansvarlig har du ansvaret for at det alltid er liv i Samfundets lokaler. Sammen med Klubbstyrets DJer er du med på å utforme klubbkonsepter rundt om på huset som passer til lokalenes profil. På fredagene hjelper du DJene med å rigge opp utstyr og er tilstede der det trengs.

Ved siden av oppgavene som er knyttet til hvert spesifikke verv deltar du på onsdagsmøtene til Klubbstyret hvor vi sammen planlegger driften av Samfundet.

Spørsmål? Send mail til klst@samfundet.no eller ring Live på 99100245.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler