Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Radiot

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Akademisk Radioklubb
Akademisk Radioklubb (ARK)

Interessert i radioteknikk og generell elektronikk? Søk ARK!

Interessert i radioteknikk og generell elektronikk? Søk ARK!
Akademisk Radioklubb (ARK) er en klubb for radioamatører og elektronikkinteresserte studenter. Klubbens formål er å arbeide for økt praktisk og teoretisk innsikt i radioteknikk gjennom samarbeid og kameratskap mellom medlemmene. Nå ønsker vi oss nye medlemmer, og oppfordrer akkurat deg til å søke!
 
Du trenger ingen erfaring med elektronikk eller radio fra før, det eneste som kreves er interesse og vilje til å lære. Vi jobber med flere prosjekter og hvis du vil starte et nytt, er medlemskap hos oss et godt utgangspunkt. Vi har et rikt utstyrt elektronikkverksted og mange medlemmer som er flinke i radioteknikk, elektronikk og programmering. Vi er mange medlemmer fra forskjellige studieprogram og er en sosial gjeng.
 
Som medlem i ARK og innehaver av radioamatørlisens har du mulighet til å bruke ARKs radioutstyr. Det inkluderer en variert antennepark og moderne, gode radioer. For å få radioamatørlisens trenger du å bestå en radioamatørlisensprøve. Vi arrangerer prøven med tilhørende kurs hvert semester. Både kurset og prøven er åpent og gratis for alle, både medlemmer og ikke medlemmer.
 
 
ARK har, ingen bindingstid for våre medlemmer. For mer informasjon kan du se la1k.no, sende epost til styret@la1k.no eller ta kontakt med Bent på telefon 984 17 441 Vi tar gjerne i mot besøk i våre arbeidslokaler på søndre sideloft på Samfundet. Der vil det være åpent på mandagskvelder eller andre dager etter avtale.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler