Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

IT-funksjonær

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos IT-komiteen
IT-komiteen (ITK)

Funksjonærstilling for IT-arbeid på Samfundet

Vil du drive med IT-systemer på høyt nivå med lav terskel?

IT-komiteen (ITK) er en liten og sosial gjeng på 10-15 personer. Vi drifter datanettverk og tjenere, koordinerer EDB-bruk og utvikler IT-systemer til intern og ekstern bruk - og hjelper til ved arrangementer på det runde røde. Som ITK-funksjonær får du også være med på UKA.

ITK utvikler og drifter store og små EDB-systemer på Samfundet. Dette inkluderer et lekkert billettsystem, en intrikat medlemsdatabase, flere servere, vårt eget nettverk og det vi selv måtte finne på. Disse oppgavene bringer funksjonærene mye rundt på Huset og byr på mange spennende utfordringer.

ITK har to faste arbeidskvelder i uken, og gjengen samles gjerne for sosialt samvær utenom dette. Vi er både på jakt etter deg som kan en del fra før, og deg som er nysgjerrig og vil lære mer om data. Brenner du for data er dette gjengen for deg.

Mer informasjon om ITK og hva ITK driver med finnes på http://itk.samfundet.no/opptak.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler