Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 27. March 2020
Time 21:00 - 23:00
Ticket Free entrance
Age limit 18 years

[Postponed] Verdensrommet

Verdensrommet is coming with a new album and are going on tour!

Etter singlene ‘Om jeg dør’, ‘En time i en grå dag’ og ‘Som jeg er’, blir dette bandets første større utgivelse siden EPen ‘Problem’. Det skal selvsagt feires med slippfest i Klubben, 27. mars!

‘Allting tar slutt’ befinner seg et sted mellom debuten ‘Verdensrommet’ og ‘Problem’ - et sted mellom jazzet indie og hiphop/RnB. Med denne helstøpte platen har duoen igjen reformert uttrykket sitt, med bred instrumentering og produksjonsteknikker de har plukket opp langs veien. Det låter likevel kjent; Høvsets karakteristiske stemme og de svevende melodiene akkompagneres av elektroniske beats, som passer like godt på en klubb som hjemme i stuen.

Barndomsvennene Andreas Høvset og Vetle Junker har spilt sammen siden barneskolen. De startet prosjektet Verdensrommet da de var 17 år, mens de fulgte nøye med på den bergenske musikkscenen. I 2012 kom de i kontakt med Young Dreams’ front- og studiomann Matias Tellez, og spilte inn sine første låter ‘Sidelengs’ og ‘Nytt’. Låtene ble raskt plukket opp av NRK P3 og førte til flere nevneverdige spillejobber, blant annet på Slottsfjell og Hovefestivalen. Året etter startet Verdensrommet arbeidet med sin debutplate, og samarbeid med flere profilerte bergensartister, som Lars Vaular, Verk og Chris Holm. Debutplaten ‘Verdensrommet’ ble sluppet i 2015 og fikk svært god omtale i norsk musikkpresse. Våren 2017 kom EPen ‘Problem’ ut via Vibbefanger. ‘Problem’ var en langt mer RnB-inspirert utgivelse, og med gjesteartister som EMIR og Eirik Aas ble EPen den største kommersielle suksessen Verdensrommet har hatt hittil. Svært mange har etterhvert hørt låter som tittelsporet “Problem” og “Du vet det kan gå feil”.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals