Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Date 22. February 2020
Time 21:30 - 23:30
Ticket 200,- / 260,-
Age limit 18 years

EMIR

EMIR is coming to Klubben!

EMIR debuterte som soloartist for drøyt to år siden, og med fjorårets Spellemann-vinnende debutalbum «Mer av deg», som inneholder låter som «Faller», «Alltid» og «10 ting», markerte han seg raskt i det urbane landskapet.

Det siste året har det vært tilsynelatende stille fra soloprosjektet til den 26-årige bergenseren, men bak kulissene har det gått på høygir. Mens han har spilt konserter med Sushi x Kobe på store festivalscener som Roskilde og Øyafestivalen, har han brukt mesteparten av tiden i studio.

Nå er EMIR tilbake med ny musikk og slapp nettopp sitt andre album "Det lille ingenting", hvor han forteller historier fra de siste to årene i livet sitt. Albumet er produsert av svenske Lucas Nord, som han også jobbet med på «Mer av deg», med unntak av Coucheron-produserte «Sidelinjen». På det åtte spor lange albumet finner vi blant annet «Midnight Rave» ft. Arif, «Do or die» ft. OnklP, og EMIRs favoritt fra albumet, «Forsvinner» med Lars Vaular.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals