Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 21. February 2020
Time 21:30 - 23:30
Ticket 275,- / 350,-
Age limit 18 years

Gabrielle

One of the best live artists in Norway is finally back in Trondheim and Storsalen! Gabrielle will be coming back 21st of february 2020.

Siden Gabrielle for alvor slo gjennom med debutsingelen "Ring meg" i 2011, har hun etablert seg som en av de aller fremste artistene på den norske musikkscenen. Med låter som "Fem fine frøkner", "Mer", "September", "Mellom skyene" og "Eg lover", har hun preget hitlister og radiobølger. Hun har dessuten markert seg som en enestående liveartist og spilt for fulle hus og på de største festivalscenene landet over. Det siste halve året har hun jobbet intensivt i studio med et nytt og ambisiøst prosjekt, som hun gleder seg til å dele med publikum. Til høsten tar hun endelig med seg helt nytt materiale og legger ut på veien igjen. Gå ikke glipp av det!

Pressen om Gabrielle Live:

«Gabrielle har bevist en gang for alle at hun er i verdensklasse, og denne konserten vil garantert gå ned i historiebøkene som en av de råeste, mest energiske og vakreste.»
–NRK P3 om konserten på Øyafestivalen 2017, 6/6
«
Her er ikke et kjedelig øyeblikk, ikke et dødpunkt.»
–BT om konserten på Bergenfest 2018, 6/6

"Det går ikke an å stå stille når Gabrielle er i huset."
-Dagbladet om konserten på Øyafestivalen 20175/6

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals