Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 1. March 2019
Time 21:00 - 23:00
Ticket 140,- / 190,-
Age limit 18 years

Hajk + Support: Selma & Gustaf

Hajk's self-titled debut album gained wide recognition beyond Norway. Drama - of the interpersonal variety - is what Hajk is keen on on his upcoming album.

Hajks debutalbum fra 2017 fikk skryt av Astrid S, Sigrid og Kimbra i tillegg til en samlet norsk musikkpresse. Internasjonalt kastet medier som Line of Best Fit, The Independent og Clash Music seg over bandets særegne og uimotståelige poplåter. Med en blanding av analoge og digitale lyder, tidvis programmerte akkompagnement på den ene siden og live band på den andre, tre lead-vokalister og en håndfull gjestemusikere gjør Hajk alt i sin makt for å gjennomføre sine ambisiøse ideer i musikken.

«For oss handler det også om at vi lengter etter mer medmenneskelighet og naiv kjærlighet i en verden hvor det noen ganger virker som om dette er en mangelvare.» sier bandet om albumtittelen Drama.

På scenen er Hajk et veloljet musikalsk maskineri full av spilleglede, groove og dynamikk. Du vil få alt fra enkle, men storslåtte ballader til fengende up-tempo poplåter. Vi kan garantere, svette, frysninger og at følelsesregisteret vil blir strekt i alle mulige retninger. Gå ikke glipp av Hajk!

Selma & Gustaf er Hudik-bandet som har nådd ut til verden. Med debutalbumet" Stories Of "og senere singler, har de hatt stor suksess med litt over 5 millioner streams, og i tillegg til turné i Sverige, gjorde de anerkjente konsertene både i Norge, Tyskland og USA.

I 2019 starter en ny reise med Sveriges neste Americana-eksport, hvor de i løpet av de første månedene av året slipper ut flere nye sanger og stikker på turné.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals