Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Date 29. September 2018
Time 21:30 - 23:00
Ticket 150,- / 200,-
Age limit 18 years

Virkelig

Virkelig published their single "Cecilie" in 2015, and two weeks after the release of their first song, "Cecilie" won "Ukas Urørt" and was listed on NRK P3. This summer Virkelig played festivals such as Trondheim Calling, By:Larm Slottsfjell, Pstereo, Parkenfestivalen, Trænafestivalen, and Sommerfesten på Giske.

Frøet var mildt sagt sådd, og etter å ha gått og kvernet på tankene om et album, gikk de inn i studio for å starte på prosjektet. Tankene om endring, brutte relasjoner og det som ventet der fremme gjorde at de ville spille inn albumet andre steder enn i Nord-Norge, med folk som ikke snakket deres dialekt, for å få nye impulser, og starte en helt ny prosess.

De dro først til Studio Paradiso i Oslo med Erlend Mokkelbost (Montée, JR Ewing m.m.), før de spilte inn resten i Ocean Sound Recordings på Giske ved Ålesund. Plata er mikset av Anders Bjelland i Broen Studio i Bergen. I november skrev Virkelig under platekontrakt med Jansen Records, og bookingavtale med Timeout Agency.

2018 startet på utmerket vis for bandet, da deres siste singel, "Ballettdanseren" føk rett inn på B-listen hos både NRK P3 og NRK P13. Samtidig offentliggjorde Musikknyheter en kåring der Virkelig er en av de ti artistene en samlet norsk musikkbransje har mest troa på i 2018.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals