Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 7. februar
Tid 19.00 - 21.25
Billett 40,- Filmklubbmedlem / 100,- Filmklubbmedlemskap inkl. visningen / 200,- Supermedlemskap
Aldersgrense 18 år

Søndagsfilm: Den store skjønnheten (2013)

En vakker, poetisk, og melankolsk skildring av dødelige mennesker i den evige by.

Virgin Mountain // Kl. 15.00

Varmt Islandsk drama om utenforskap og hvordan blomstrende kjærlighet.

Vi møter 43 år Fúsi som bor hjemme hos sin mor. Ut av nesten ingenting utvikler han en plutselig romanse med den livlige jenta Sjofn.

Virgin Mountain er et verdig portrett av en godlynt kjempe og leverer treffsikre skildringer av kvinnene rundt ham. Regissør Dagur Kári gir oss en vitig, tragikomisk og nestekjærlig film, uten å henfalle til sentimentalitet eller det klisjéfulle.

Produksjonsår: 2015
Regissør: Dagur Kári
Nasjonalitet: Island
Lengde: 2t 22min

Mystikk, religion og galskap møtes i Alejandro Jodorowskys The Holy Mountain.

I denne ikoniske filmen fra 1973 følger vi Alkymisten, en messiaslignende karakter kjent som Tyven og syv materialistiske figurer på deres reise til Det Hellige Fjell. Filmen utspiller seg som en rusaktig drøm, og tar flere sjokkerende og mildt sagt ukonvensjonelle vendinger i en to timer lang berg -og dalbane av inntrykk.

Når den kom ut ble filmen ansett av mange som skandaløs. I ettertid har den blitt hyllet som en slående, surrealistisk og absurd satire av det moderne samfunn. Jodorowsky er på alle måter en visjonær, noe The Holy Mountain er et tydelig eksempel på. Skrevet, regissert og produsert av Jodorowsky, som også spiller hovedrollen, er The Holy Mountain en tidløs filmklassiker som er like relevant og ekstraordinær i dag som da den kom ut for snart 50 år siden.

Dørene åpner kl. 18.30
Inngang igjennom hoveddøra

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler