Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT 2019)
Dato 17. februar
Tid 19.30 - 20.15
Billett 120,- / 150,-
Aldersgrense 18 år

ISFiT: Vegar Tryggeseid: Historien om Norge

Vegar Tryggeseid er en norsk komiker blant annet kjent fra Humornieu. Etter utgivelsen av sin første bok *Historien om Norge: År 10000 f.Kr til 2019 – De vanskelige årene*, har han også etablert seg som forfatter.

Vegar Tryggeseid er en norsk komiker blant annet kjent fra Humornieu. Etter utgivelsen av sin første bok Historien om Norge: År 10000 f.Kr til 2019 – De vanskelige årene, har han også etablert seg som forfatter. Boken er en humoristisk omskrivning av vårt lands lange historie, og bærer preg av Vegars unike humoristiske sans, som vi alle elsker. Nå kommer han til Trondheim for å lese høyt fra boken, og dele sine erfaringer som debuterende forfatter med oss. Dette blir en kveld med humoristisk høytlesning og en mulighet til å høre Vegars egne tanker om sin debutbok.

I Historien om Norge: År 10000 f.Kr til 2019 – De vanskelige årene byr Vegar Tryggeseid historien opp til dans med en viss eleganse og førlighet. Tryggeseids blikk for fortiden er impresjonistisk, faglig deregulert og ikke minst samtids- og framtidsorientert. Hans bok bryter hardt med tradisjoner, og er av en narrativ størrelse vi knapt har sett maken til innen sjangeren. Dette er vår samtid og framtid avdekket gjennom fortid. Ta turen til Det runde røde for en festlig kveld og en god latter sammen norges morsomste forfatter!

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler