Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Utenfor Huset
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 9. februar 2019
Tid 20.00 - 22.00
Billett 200,- / 250,-
Aldersgrense 20 år

ISFiT: Nosizwe + Tjore og Ogawa // Dokkhuset

Nosizwe er en multikunstner som alltid har mange jern i ilden. Den unge artisten Jakob Ogawa er en nykommer fra Oslo som det har vært vanskelig å ignorere. De vil opptre sammen på Dokkhuset under ISFiT!

ISFiT presenterer dobbeltkonsert med Nosizwe og Jakob Ogawa på Dokkhuset!

Nosizwe er en multikunstner som alltid har mange jern i ilden. Med røtter både i Norge og Sør Afrika bærer hun med seg et kunstnerisk engasjement og et samfunnsengasjement som gjennomsyrer alt hun gjør. Konserten for ISFiT spiller hun sammen med Anders Tjore. Nosizwe og Tjore har seg imellom skapt en unik, improvisatorisk plattform i grenselandet mellom soul, jazz og flamenco. Musikken endrer seg mellom hver fremføring slik at enhver live-fremførelse av låtmaterialet er unik. De ga ut et album høsten 2018 med komposisjoner signert Nosizwe/Tjore og den amerikanske komponisten Georgia Anne Muldrow. Anders Tjore er sanger, komponist og multiinstrumentalist, og han fronter bl.a. Turns, Montee og The Apricot.

Den unge artisten Jakob Ogawa er en nykommer fra Oslo som det har vært vanskelig å ignorere. Han har gitt ut flere fine singler og EP-en “Bedroom Tapes”, som har blitt omtalt av både norsk og internasjonal presse. Artisten legger
kjærlighet inn i den ærlige og sjelfulle musikken som han skriver og produserer selv. I år følger Ogawa opp med flere sterke låter.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler