Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 10. februar 2019
Tid 18.00 - 19.00
Billett 150,- / 180,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

ISFiT: Undercover Refugee

“Undercover Refugee” er en forestilling basert på regissøren og forfatteren Karens egne opplevelser som dokumentarskaper som følger flyktninger i 2015 fra Lesvos strender mot Europa. Stykket bringer deg en morsom og rørende historie om syriske flyktningers reise fra Hellas gjennom Europa. Forestillingen avslører nye sider ved flyktningeruten, grensepolitiet, frivillige og flyktningene, et bilde langt fra det som ofte blir presentert i media.

ISFiT ønsker deg velkommen til en intim forestilling på Klubben. Forestillingen “Undercover Refugee” er basert på regissøren og forfatteren Karens egne opplevelser som dokumentarskaper som følger flyktninger i 2015 fra Lesvos strender mot Europa. Publikum følger Karens reise oppover Europa og blir presentert for kunstneren Tammam som har sittet fengslet to ganger i Syria og historieprofessoren Hadiana, som er gravid i åttende måned, og som jobbet på universitetet i Damaskus før krigen brøt ut. Karen får følge dem oppover Europa, på en betingelse: Ikke vær i veien. Ved første grense, Makedonia, blir Karen tatt av politiet og sendt til retten for å krysse grensen ulovlig. Dette er første steg oppover turen mot Europa.

Stykket bringer deg en morsom og rørende historie om syriske flyktningers reise fra Hellas gjennom Europa. “ Undercover Refugee” avslører nye sider ved flyktningeruten, grensepolitiet, frivillige og flyktningene, langt fra bildet som ofte blir presentert i media.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler