Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Utenfor Huset
Arrangør ISFiT & Antikvariatet
Dato 13. februar 2019
Tid 18.00 - 19.00
Billett 120,- / 180,-
Aldersgrense 18 år

ISFiT: Hjem, kjære hjem // Antikvariatet

ISFiT presenterer “Hjem, kjære hjem”- et litteraturarrangement der Helga Flatland og flere andre forfattere møtes for å diskutere de fysiske og emosjonelle forholdene som gjør at vi kan føle oss hjemme og føle tilhørighet til et sted i en globalisert verden. Arrangementet vil foregå i hyggelige omgivelser på Antikvariatet.

I en verden hvor globalisering er i økning og hvor mennesker forflytter seg på kryss og tvers av kontinenter og landegrenser, blir spørsmål om tilhørighet og hjemfølelse en stadig viktigere tematikk. Følelsen av å lengte hjem, og å ha et ønske om å finne et sted man kan kalle sitt (nye) hjem, er realiteten for store deler av verdens befolkning i dag, uavhengig av situasjon og opprinnelse. På vårt litterære arrangement “Hjem, kjære hjem” vil vi prøve å kaste lys over de fysiske og emosjonelle forholdene som gjør at vi føler oss hjemme, og føler tilhørighet til et sted.

På arrangementet vil det være en samtale mellom Helga Flatland og andre forfattere. Helga Flatland debuterte i 2010 med romanen Bli hvis du kan. Reis hvis du må og har siden etablert seg som en av Norges mest prominente fremadstormende forfattere. Hun har vunnet flere gjeve priser, blant annet Tarjei Vesaas debutantpris og Ungdommens kritikerpris. Hun har opparbeidet seg et stort publikum og mange overstrømmende kritikker for måten hun skriver om tilknytning, sorg og oppbrudd på.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler