Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 25. januar 2019
Tid 21.00 - 23.00
Billett 170,- / 230,-
Aldersgrense 18 år

Lindstrøm

2018 har vært et fantastisk år for Lindstrøm. Ikke nok med at han headlinet Øyafestivalen, så solgte han også ut 3 konsertkvelder på Heine Onstad med sitt bestillingsverket "Blinded by the LEDs" begge settene hentet toppkarakterer fra kritikerene og enorm begeistring fra publikum.

Hans-Peter Lindstrøm omtales ofte som Norges spacedisco-storhet og markerte 2016 med trespors-EPen “Windings” "It's Alright Between Us As It Is" er en kontinuerlig strøm av ni sammenhengende låter som viser at Lindstrøm redefinerer sin kjærlighet for nådeløse oppløftende beats og fengende melodier.

Tidligere har Lindstrøm samarbeidet med artister som Todd Terje og Prins Thomas og remikset artister som LCD Soundsystem, Lana Del Rey, HAIM og Flume. Albumet han slapp 20. oktober har han tatt med sine beste elementer fra sin lange og varierende karriere, og viser at han er en ledende artist innen disco.

Det er også 10 år siden Lindstrøm utgav det legendariske albumet "Where You Go I Go Too", et album som han presenterte på Red Bull Music Festival Oslo nå nylig for et stappfullt Parkteatret. På nyåret legger han ut på veien for å prestnere en herlig mix av gode gamle slagere og nyere utgivelser.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler