Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 8. februar 2019
Tid 22.30 - 00.30
Billett 190,- / 240,-
Aldersgrense 18 år

ISFiT: Razika

ISFiT Presenterer! Bergensgruppen Razika består av fire jenter født i 1991, og alle stammer fra Bergen by. De startet bandet i 2006 og spiller ska-pop-rock og opptrer på norsk. Bandet består av Marie Amdam (vokalist og rytme gitar), Marie Moe (bass), Maria Råkil (gitar og vokalist) og Embla Karidotter (trommer).

Jentene som har vært venner siden barneskolen og startet bandet når de var bare 15 år, er nå klare for å legge ut på Norgesturné og gleder seg til å dele det de har jobbet med i den siste tiden. 30. November slipper de sitt nye album, “Sånn kjennes verden ut”, og hvor de tidligere har hatt tydelige preg av både ska, pop, rock og reggae i sine låter, er det nå en litt annen Razika vi får møte.

Som en del av sin turné kommer de tilbake til Trondheim den 8.februar 2019, og denne gang skal de entre Storsalen for første gang i sin karriere! Med låter som “Om igjen”, “Vondt i hjertet” og “Faen ta deg”, har de tatt Norge med storm siden sin debut i 2008, og har siden den gang sluppet tre album. ISFiT er stolte over å ønske Bergenskvartetten velkommen til Trondheim som en del av festivalens kulturprogram og ser fram til en enestående konsert med dette spennende bandet!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler