Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 13. oktober 2018
Tid 21.00 - 23.00
Billett 190,- / 250,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Halie

Stjerneskuddet Halie er rett og slett et eksepsjonelt musikalsk talent fra Bergen som tidlig ble plukket opp av MADE Management (AURORA, Sigrid etc). Hun gjorde vanvittig stor suksess på livedebuten sin under Vill Vill Vest i september 2017. For konserten fikk hun en eventyrlig sekser-anmeldelse fra Engelen i BT, og selveste NME trakk henne frem somhøydepunkt på festivalen.

Etter at hun spilte Where’s The Music Festival i Nordkoping, med en produsent for Skavlan i lokalet, ble hun umiddelbart booket til å spille Nordens største TV-show – forøvrig første gang i showets historie at de introduserer en så fersk artist.

I forkant av by:Larm ble hun kalt den nye unge lovende. Hun regjerte derimot spådommene og fylte Sentrum Scene til randen. Konserten ble etterfulgt av en rekke hyllende anmeldelser og en gjev gjesteopptreden i Lørdagsrevyen.

Denne sommeren har Halie spilt hele 18 festivaler, bl.a. på Bergenfest, Slottsfjell, Øyafestivalen og Pstereo. Denne høsten kommer hun med nye låter og besøker Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Liveanmeldelser fra by:Larm 2018:
6/6 – Fremvisning i rent talent
5/6 – Hun er rett og slett bare en helt rolig 17-åring med en fantastisk stemme
5/6 – Et fullsatt Sentrum Scene lar seg i høyeste grad overbevise
5/6 – Det er bare å glede seg til fortsettelsen
8/10 – Halie er alt annet en et innøvd produkt på scenen, hun slipper seg løs på scenen og er ikke redd for å vise hvem hun er som artist

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler