Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 2. november 2018
Tid 21.00 - 23.00
Billett 190,- / 240,-
Aldersgrense 18 år

Fay Wildhagen

Fay Wildhagen har fanget det norske publikumet med hennes fremragende gitar ferdigheter og melodiske uttrykk. Fredag 2. november kommer hun endelig til Klubben og Studentersamfundet i Trondhjem!

Fay Wildhagen er lett å like, men vanskelig å beskrive da hun skamløst møter soundscapes og tilfeldigvis ignorerer trender og sjangere. Referansene er mange og varierte, og med inspirasjon fra Arcade Fire, Feist og Bon Iver som noen ganger skinner gjennom. Men det organiske musikalske landskapet hun bor i, er veldig mye hennes egen. Hun er allerede betraktet som en gitar virtuoso i Norge, men viser så mye mer enn ferdighet. Hun er upretensiøs og quirky, men åpenbart fokusert og ambisiøs om å skrive og utføre håndverket sitt. Goofy, sjarm, talent, lidenskap og uhyre entusiasme har fanget publikum og kritikere, og hun har blitt en fast inventar på norske og utenlandske festivaler.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler