Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Hele huset
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 7. september 2018
Tid 20.00 - 02.00
Billett 150,- / 200,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

HiphopSamfundet

Samfundet fortsetter braksuksessen med egen hiphop-festival! HiphopSamfundet er en helaften med konserter, DJs og andre elementer fra hiphopens verden. Billetter er i salg nå!

KingSkurkOne

KingSkurkOne er for tiden en av Norges mest aktuelle og populære rappere. Han fikk kjapt trofaste fans da han overkjørte undergrunnen med knallharde raps og melodiøse sanger med EP-ene "5 Cheese" og "Keeg". Han ble fort etter sine første utgivelser huntet av NMG/G-Huset's Lars Vaular og Leo Ajkic. Veien videre har snakket for seg selv; hitten "Bængshot" m/Linda Vidala har nå over 9 millioner avspillinger på Spotify og låter som "21 Skurk" og "Biter På Negla" har banet vei videre. Han er nå aktuell med både "Tenker På Deg" og "Lil Homie" med Kamelen. Fredag 7. september kommer KingSkurkOne endelig til Storsalen og headliner HiphopSamfundet!

Emil Stabil

Emil Stabil er en av Skandinavias mest kontroversielle rappere. Med ekstremt iørefallende hooks, grenseoverskridende tekster og unike flows tvinger Emil Stabil deg til å ta stilling til han; enten hater du han eller elsker du han. For det meste er det det siste, da Emil Stabil er en av Danmarks mest populære og største rappere - med kun en håndfull utgivelser.

Hits som «Er Det En Fugl» og «Swimmingpool» ledet til det store gjennombruddet i 2015. Den selvtitulerte debut EP-en «Emil Stabil» rocket toppen av albumhitlisten i mer enn 3 månder, og streamet til gull med mer enn 10 000 000 strems ++. Singelen «Allerede Is» var en av årets største hits og bekrefta at Emil Stabil er et fenomen på den danske musikkscene.

Emil Stabil har spilt på flere store festivaler rundt om i Europa som Roskilde Festival, Island Airwaves, Smukfest, Slottsfjell, Øyafestivalen, Grøn Koncert og mange flere. Emil Stabil har vunnet priser for beste nye navn og årets hit i Danmark ga har 3 DMA-nomineringer. I 2017 ble singelen «Over Alt» sluppet og Emil Stabil var igjen tilbake på toppen av hitlistene.

Ivan Ave

Ivan Ave har siden sin spede start tatt kjempesteg å blitt en markant stemme i den globale hiphop-undergrunnen. Albumet "Every Eye" har tatt form på reisefot, i samarbeid med produsenter som Kaytranada, Kiefer, Mndsgn og Like. Han ble i tillegg nominert til spellemannsprisen med "Every Eye"Det siste årets reiser har ikke bare påvirket Ave sin musikk, men formet det lyriske perspektivet vi opplever på Every Eye. Albumet er et innblikk i det å prøve å få innblikk.

Linni

Linni fikk først oppmerksomhet som en del av den svært aktive rapgruppen Yoguttene, med navnet Handerre Linni. På egenhånd har han i tillegg gitt ut en albumtrilogi, bestående av Minimum, Maksimum og Medium. På en fengslende måte blander han mystikk, melankoli, rap, trap og overraskelser. Albumene har gitt Linni (Jonas Grieg) en solid fanbase, ikke minst innenfor pressen. Minimum ble omtalt som «et mesterverk» av Dagbladet, og Gaffa i Sverige skrev om Maksimum – «En nordisk farao i harmonisk balansakt». NPS Music skrev at Maksimum er «et av norgeshistoriens aller beste hip hop album». På toppen av det hele ble Linni også nominert til Spellemannsprisen 2017 med albumet «Medium». Fredag 7. september får du opplevd han på HiphopSamfundet!

Ezzari

Det unge stjerneskuddet Ezzari ble signert av Universal Music bare en måned etter å ha lagt ut sin første låt på Youtube. Unggutten fra Oslo fikk god mottakelse av sin første singel «Ikke noe press» som kom ut i starten av 2017, og har på kort tid skapt en hype rundt seg!

Musikken er kjennetegnet av skildrende tekster og rytmer som virkelig fenger. Ezzari har fått skryt for å lage rap fra hjertet, og er på mange måter symbolet på en ny generasjon artister som lager låter med et budskap. Hittil i 2018 har han droppet flere singler, blant annet gatebangeren «Ikke ring meg», gladlåta «Jaja» sammen med Kald Flamme, og sommervibben "Casablanca". Nå kommer han til HiphopSamfundet med konsert i Klubben!

L.U:N.A

L.U:N.A er et nytt stjerneskudd i det norske musikklandskapet. Med sitt feminine og ærlige uttrykk kan hun trollbinde enhver som lytter til henne. Det er noe helt særegent over stemmen hennes; fylt med sjel og magi i hver eneste tone. Hennes første single «Eg é lei» viser i tillegg sterke og viktige budskap, som kritikk mot dopkultur og hvorfor kvinner er i mindretall innenfor hiphop. L.U:N.A er akkurat hva Norges hiphopscene trenger; en tøff, kvinnelig sanger som ikke er redd for å gå nye veier, men som samtidig er ydmyk og full av talent. Hun er blitt utnevnt til en av artistene å se opp for i 2018 av Rubato.no og hun er allerede klar for Slottsfjell i sommer. Nå kommer hun til HiphopSamfundet og spiller på Knaus!

Kald Flamme

Gladgutten Kald Flamme fra Randøy la fotballkarrieren på hylla til fordel for hiphop. Nå studerer han musikkvitenskap ved Universitetet i Bergen i tillegg til å bruke store deler av tiden på musikkarrieren under artistnavnet Kald Flamme; et navn som både beskriver musikken og han som artist. –Kald mentalitet er det samme som å være positiv, avslappet og kul. Jeg blandet uttrykket med flammer, for jeg spytter fortsatt flammer selv om de er kalde. Jeg er jo en positiv og snill rapper Han var med i urørtfinalen 2018 (Ref. Arif 2013 og Cezinando 2016), hadde flere gigs under by:Larm og har virkelig markert seg på hiphop-kartet i Norge. Med låter som "Isbjørn" med Ezzari, og "Deba Fint" med Snow Boyz på laget, er dette en fyr du garantert vil høre mer til i årene fremover!

Stundom records

Stundom records er et trondheimsbasert plateselskap. På HiphopSamfundet kjørerJünger, Ludvig og Erlend Smithee fra Stundom Records DJ-sett etter at konsertene er ferdig og sørger for at du får danset av deg! De kommer til å spille deilig hiphop fra a-å.

FEBER

FEBER er Radio Revolts hiphopmagasin og Trondheims eneste hiphop-program på radio. Hver fredag mellom kl 18 og 20 spiller de den nyeste, ferskeste og feteste rapmusikken og holder deg samtidig oppdatert på hva som skjer i rapspillet. Plateanmeldelser, nyheter, konserter, artistintervjuer og løs og fast sjitprat om det meste med relevans til hiphopsjangeren. Under HiphopSamfundet skal FEBER ha utesending på Edgar og kanskje det blir blant live-spytting fra artistene som skal spille på Huset senere på kvelden? I tillegg skal de ha et DJ-set senere på kvelden du sent vil glemme. Du kan ikke få en bedre start på hiphopkvelden din!

Open Mic

Har du eller har du en venn som har drømt om å rappe på en scene? På HiphopSamfundet blir det Open Mic i et av lokalene på Samfundet! Her kan hvem som helst ta mikrofonen og rappe til beats med live DJ.

Flere artister og DJs slippes fortløpende! Billetter er i salg nå.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler